Naši klijenti

Zadovoljstvo klijenata nam je oduvek bilo i biće na prvom mestu. Ovo su samo neki od klijenata koje izdvajamo iz svog portfolia, a sa kojima smo sarađivali na polju izrade web sajta:

Pošaljite upit

EcoVirTour

Vodič kroz eko destinacije Srbije

Posetite sajt

EcoVitour je vodič kroz eko destinacije Srbije, namenjen domaćim i stranim turistima kao i široj populaciji koja želi da provede odmor u prirodi i da se bolje upozna sa prirodnim i kulturnim nasleđem Srbije. Putem virtuelne eko ture kroz zaštićena područja Srbije korisnici aplikacije mogu da se informišu o flori, fauni, kulturnim znamenitostima, aktivnostima u prirodi, lokalnim proizvodima i običajima stanovništva napred navedenih područja. U aplikaciji su prikazana sledeća zaštićena područja: Nacionalni park Fruška Gora, Nacionalni park Tara, Nacionalni park Đerdap, Nacionalni park Kopaonik, Predeo izuzetnih odlika Vlasina, Spomenik prirode Đavolja varoš, Specijalni rezervati prirode Uvac i Zasavica.

CMS sistem u pozadini web sajta serbiaecotour.rs je koncipiran na taj način da se sve izmene sadržaja na web sajtu automatski preslikavaju na sadržaj kojem se pristupa putem android aplikacije.

Pošaljite Besplatan Upit