Web dizajn

Web dizajn je pored Internet marketinga i razvoja mobilnih aplikacija, naša primarna delatnost. Opremljeni smo znanjem, alatima, iskustvom i veštinama da izradimo kompletne i unikatne Internet prezentacije, web prodavnice ili bilo koji drugi oblik Internet prisustva koji je vama potreban. Naše višegodišnje iskustvo u oblasti web dizajna, kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna online rešenja. Kvalitet naših web dizajn usluga je oduvek bio na visokom nivou i prilagođen potrebama i željama naših  klijenata.

Pošaljite upit

Naš pristup web dizajnu je specifičan i osmišljen do najsitnijih detalja. Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i web dizajn koji menja tok poslovanja naših klijenata i nas samih. Naš rad predstavlja spoj kreativnog razmišljanja, originalnih ideja i potpune posvećenosti poslu. Prilikom kreiranja svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja, kako u funkcionalnom, tako i u estetskom smislu. U koordinaciji sa vama, kreiraćemo unikatne, privlačne, funkcionalne i intuitivne web prezentacije koje će biti u skladu sa vašim poslovanjem. Dodatna pogodnost koju pružamo je to što klijentima nudimo kompletnu uslugu - od dizajna logoa, preko programiranja web sajta, pa sve do hostinga i održavanja. To praktično znači da nećete lutati od jedne do druge firme kako biste dobili sve što vam je potrebno. Dakle, ukoliko želite da budete originalni i ako mislite da bi dizajn vašeg web sajta trebalo da bude ogledalo vaše snage i poslovnih potencijala vaše firme, CreITive je pravi izbor za vas. Na početku, najbitnije je da znate šta želite da postignete vašom novom web stranicom. U tom smislu, mi vam nudimo četiri opcije:

Landing page

Landing page (odredišna stranica) je moderan koncept web stranica koji ima zadatak da brzo i efikasno promoviše projekte, događaje ili proizvode. To je najčešće stranica na koju korisnik dolazi posredstvom neke promotivne online kampanje i ona mora biti jako dobro pripremljena i optimizovana. Na njoj bi posetilac trebalo da se bolje upozna ili iskoristi neku akciju kao npr. da pošalje upit, prijavi se na newsletter, kupi proizvod ili zatraži dodatnu informaciju. Landing page je obično jedna stranica dizajnirana u skladu sa predmetom promocije.

Detaljnije
Landing page

Custom development

Custom development treba da dostavi jedinstveni korisnički interfejs, proces rada i sistem koji korisniku pruža više koristi od tradicionalnih rešenja. On najčešće pred sobom ima zadatak da rešava jedinstvene i složene poslovne zahteve.

Detaljnije
Custom development

Internet prodavnica

Internet prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da jeposetiocima dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, preko minimalnih troškova održavanja, pa sve do izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanja iz fotelje“, odnosno uz pomoć kreditne kartice ili pouzećem i kućne dostave. Tu je i mogućnost da svoje proizvode plasirate na milionsko tržište i tako povećate mogućnost prodaje Vaših artikala i naravno ostvarite veći profit.

Detaljnije
Internet prodavnica

CMS Website

CMS (Content Management System) predstavlja sistem za upravljanjem sadržajem i omogućava korisnicima samostalno uređivanje tj. održavanje web stranica. Za razliku od statičkih prezentacija, Internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. CMS web sajt predstavlja kompletno rešenje kako za korporacijske sajtove tako i za jednostavne lične prezentacije.

Detaljnije
CMS Website
Pošaljite Besplatan Upit