Custom development

Svaka kompanija ima svoje poslovne procedure i načine rada.

Zbog toga se često javlja potreba za kreiranjem jedinstvenih online poslovnih rešenja. Dobijena prezentacija obično nije konvencionalna u smislu funkcionalnosti i nastupa ka publici. Custom development treba da dostavi jedinstveni korisnički interfejs, proces rada i sistem koji korisniku pruža više koristi od tradicionalnih rešenja. On najčešće pred sobom ima zadatak da rešava jedinstvene i složene poslovne zahteve.

Pošaljite upit

Naša ekspertiza se ogleda upravo u pružanju inovativnih rešenja koji su u skladu sa specifičnim zahtevima korisnika. U mogućnosti smo da klijentima ponudimo rešenja po principu “ključ u ruke” kroz izradu web prezentacija potpuno prilagođenih njihovim zahtevima. Individualni pristup svakom klijentu garancija je da će internet stranice biti korisne i svrsishodne.


Naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Kroz naše dokazane metodologije razvoja, vaša organizacija može postići visok nivo kvaliteta projekta sa minimalnim rizikom tokom životnog ciklusa istog. Naše osoblje je obučeno za rad sa najsavremenijim softverskim alatima za web dizajn, programiranje, razvoj i multimediju, u cilju pružanja maksimalne usluge i zadovoljenja klijentskih potreba. Razvoj Custom Web rešenja zahteva planski rad, definisanje faza razvoja, praćenje razvoja, povlačenja određenih mera i brzo i efikasno donošenje pravih odluka, kao i veliko iskustvo, što naši frontend i backend developeri, dizajneri i SEO eksperati svakako poseduju.

Naš proces rada koji garantuje uspeh se sastoji od sledećih koraka:

·         Prikupljanje podataka i analiza zahteva korisnika

·         Izrada grafičkog rešenja (dizajn)

·         Razvoj i izrada (pisanje koda)

·         Testiranje

·         Unos inicijalnog sadržaja 

·         Isporuka i predstavljanje gotovog projekta

·         Postavljanje na produkciju

·         Održavanje sistema

Bilo da vam je potreban softverska aplikacija bazirana na webu, desktop aplikacija ili neki drugi softverski proizvod, naš pouzdan i profesionalan razvojni tim obezbediće vam dizajn i funcionalnost kakvu očekujete, kao i održavanje i podršku.

Inače, ovakvom vrstom web prezentacija klijenti mogu lako da unose ili menjaju postavljeni sadržaj putem pozadinskog CMS-a koji je potpunosti razvijen od strane naše kompanije.

Pošaljite Besplatan Upit