Naši klijenti

Zadovoljstvo klijenata nam je oduvek bilo i biće na prvom mestu. Ovo su samo neki od klijenata koje izdvajamo iz svog portfolia, a sa kojima smo sarađivali na polju izrade web sajta:

Pošaljite upit

The Boxtones

The Boxtones band

Posetite sajt

The Boxtones je petočlani pop/rok bend sastavljen od miksa Škota i Kanađana koji nastupa na prostoru Bliskog Istoka. Počevši skromno pre par godina potpisivanjem ugovora sa jednim od hotela u Dubaiju krenuli su na svoj vrtoglavo brz put koji je nedavno krunisan potpisivanjem ugovora sa Universal Music-om. Trenutno nastupaju na svim većim događajima širom Bliskog Istoka i rade na svom novom albumu čiji se izlazak uskoro očekuje.

Web sajt grupe The Boxtones je dizajniran tako da prenese duh jednog od najpopularnijih pop/rok bendova sa Bliskog Istoka na svog posetioca. Prati kako njihovu orijentisanost ka izvornom rok nastupu tako i njihovu koorporativnu stranu sjedinjavajući to u celinu na jedinstven način. U pozadini ovog web sajta nalazi se jedinstveni EWS CMS kompanije CreITive kreiran tako da olakša sve izmene koje se vrše na sajtu. Na zahtev klijenta razvili smo modul za kreiranje dogadjaja (svirki) i više stranica koje se koriste za distribuciju audio i video sadržaja. Web sajt obiluje animiranim efektima koji doživljaj surfovanja čine veoma interesantnim.

Pošaljite Besplatan Upit